Ve dnech 18.-21.1.2018 se konal v Brně 24. ročník mezinárodního mistrovství České republiky mladých odborníků v oblasti gastronomie jako součást programu 28. mezinárodního veletrhu průmyslu a cestovního ruchu GO.
Tato prestižní soutěž je vyhlášena s cílem prohloubit a ověřit úroveň odborné přípravy studentů škol s gastronomickým zaměřením pro budoucí vstup do gastronomické praxe. Naši školu reprezentovala v oboru číšník Dagmar Beranová, která si vylosovala jako úkol flambování palačinek, včetně soupisu veškerého inventáře a potřebných ingrediencí. Obor číšník zastupoval Samuel Tetur, jež si vylosoval spotřební koš se zvěřinou. Připravil kančí hřbet s jalovcem, ragů s houbami, dýňový krém a špekové knedlíky.
Děkujeme za reprezentaci a do budoucího povolání přejeme jen samé spokojené zákazníky.