Kulinářské umění v Žákovském projektu

Žáci oboru kuchař – číšník třídy 3. KČB i v letošním roce předvedli své kulinářské umění při obhajobě Žákovského projektu. Dne 8. prosince 2014 na OP Beseda pod vedením p. UOV Stašové připravili Trendy moderní kuchyně – jídla na objednávku.

Pokrmy byly velmi chutné a vkusné. Připravili: Hovězí steak s glazírovanou cibulkou, Kuřecí paličky, Jelení medailonky"Vídeňský les", Telecí stek s pepřovou omáčkou, Vepřové kotlety s česnekovou majonézou. 11.12.2014 na OP Rozmarýn pod. vedením p. UOV Dobrovolné připravily Studené předkrmy aneb nebojte se zeleniny – připravily saláty z manga, ovčího sýra, avokáda, oliv, fazolí, sušených i čerstvých rajčat, olivového oleje, kuřecího masa, různých druhů zálivek a drezinků. Saláty byly rovněž oku lahodící a chuťové pohárky taktéž potěšily.

Ševelová Zdenka
VUOV

Žákovský projekt

Žákovský projekt

Žákovský projekt

Vytisknout stránku Vytisknout stránku15. 12. 2014, 09:44, zobrazeno 2549x, dnes 2x
0.0 0Hodnocení