Soutěž v servisu aperitivů a sestavení slavnostního menu

Dne 22. 2. 2017 soutěžili žáci II. ročníku oboru číšník v nabídce a servisu aperitivů. Žáci byli hodnoceni v komunikaci s hostem, prezentaci jednotlivých nápojů, technice ochlazování -frapování sklenic,správném odměření nápojů a konečném servisu nápojů hostům.

Tohoto úkolu se nejlépe zhostil Petr Skoumal.


Soutěž – sestavení slavnostního menu

Dne 23. 2. 2017 si v rámci přípravy na závěrečné zkoušky poměřili síly žáci III. roč. oboru číšník v sestavení slavnostního menu a založení výseče slavnostní tabule. Hodnotila se správná nabídka nápojů ke zvoleným pokrmům v menu dle gastronomických pravidel a založení inventáře na stůl. Tento úkol nejlépe zvládl Radek Šnajdr.

Soutěž v servisu aperitivů Soutěž v servisu aperitivů Soutěž v servisu aperitivů Soutěž v servisu aperitivů Soutěž v servisu aperitivů Soutěž v servisu aperitivů Soutěž v servisu aperitivů

Vytisknout stránku Vytisknout stránku27. 2. 2017, 13:05, zobrazeno 2810x, dnes 2x
0.0 0Hodnocení