Vykosťování kuřete

Dne 20. 2. 2017 soutěžili žáci třídy 2. KČA obor kuchař ve vykosťování kuřete s následným využitím na přípravu galantiny. Úkolem bylo co nejrychleji kuře vykostit a při tom dodržet správnou techniku kostění, použitím vykosťovacího nože dosáhnout oddělení kostí od masa s kůží.

Takto získaný souměrný plát masa lze plnit masovou fáší nebo dalšími ingrediencemi. Nejlepšího výsledku v soutěži dosáhla Miroslava Morisková.

Vykosťování kuřete Vykosťování kuřete Vykosťování kuřete Vykosťování kuřete Vykosťování kuřete Vykosťování kuřete Vykosťování kuřete Vykosťování kuřete Vykosťování kuřete

Vytisknout stránku Vytisknout stránku27. 2. 2017, 12:55, zobrazeno 3021x, dnes 2x
5.0 1Hodnocení