Workshop Moderní kuchyně

Dne 16. 11. 2021 se ve školní jídelně uskutečnil workshop, který zorganizovali zástupci firmy Bidfood s partnery firem Bonduelle (zelenina) a Wiberg (koření). Velmi to oceňujeme, jelikož se takové semináře  pořádají pouze v místě sídla firmy - v Kralupech nad Vltavou.

Worshopu se zúčastnili zástupci školních jídelen z Hodonína a širokého okolí. Byla nám předvedena úprava pokrmů „SOUS VIDE“. Ochutnali jsme např. batátové pyré, čočkový salát se zeleninou, hovězí kulatou plec s rajskou omáčkou, kachní stehno se zelím z červené řepy, kuřecí roládu se špenátem, omáčku z grilovaných paprik, zeleninový knedlík a mnoho dalších jídel a příloh, včetně zeleniny a výrobků od firmy Bonduelle. Zažili jsme velmi příjemné odpoledne, načerpali nové poznatky a moc si pochutnali J. Každý účastník získal certifikát o absolvování semináře „MODERNÍ KUCHYNĚ“. V měsíci únoru budeme vařit s mistrem kuchařem a už teď se na setkání moc těšíme.

Workshop v jídelně Workshop v jídelně Workshop v jídelně Workshop v jídelně

Vytisknout stránku Vytisknout stránku27. 11. 2021, 15:46, zobrazeno 1026x, dnes 0x
0.0 0Hodnocení